Confidențialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile ROSPOT în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Colectarea informațiilor

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc).

Daca contactați departamentul de asistență va putem solicita diverse informații legate de sistemul de operare, tipurile de programe folosite sau alte detalii de ordin tehnic ce ne pot ajuta în rezolvarea solicitării dumneavoastră.

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browserului folosit cât și fisierele pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar jurnalizate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane.

Securitatea datelor personale

ROSPOT certifică faptul că respectă drepturile conferite de Legea nr. 6772001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 3652002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 1302000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informații încărcate sau create pe serverele ROSPOT.

În cazul plății cu card Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de catre o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar dupa autentificarea în acest sistem - introducerea unui cod/parola secretă știuta numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica conținutul site-urilor fără a avea acest drept sau de a afecta performațele serverelor va fi considerată ca o tentativă de fraudă și va pune în mișcare cercerarea penală împotriva celor responsabili.

Protecția copiiilor

Acest site nu oferă servicii persoanelor sub 18 ani.