De ce ROSPOT

Cea mai experimentată echipă de găzduire web din România

Începând cu fondarea firmei, în anul 2000, și fiind prima firmă din România specializată pe servicii de găzduire web, echipa ROSPOT a dat continuu dovadă de profesionalism, dedicare și inspirație în alegerea soluțiilor oferite.

În mediul electronic, unde companiile apar și dispar peste noapte considerăm că una dintre cele mai importante garanții este aceea a longevitatii și bineinteles a păstrării bunului renume.

Stabilitate și evoluție constantă spre nevoile clienților

Pe parcursul anilor ROHOST a reușit să ofere clienților constanță atât în ceea ce privește calitatea serviciilor cât și prin dedicarea și dorința constantă de îmbunătățire. Promisiunile ROHOST sunt susținute de acțiunile noastre de-a lungul timpului oferind astfel garanția grijii față de dezvoltarea și pe viitor a clienților noștri.

99.9% uptime garantat

Datorită eforturilor constante de îmbunătățire a serviciilor oferite, în acest moment vă putem garanta o prezență online de minim 99.9% din timp.

Asistență rapidă

Alături de disponibilitatea serviciilor, asistența este în topul prioritățiilor noastre și facem tot posibilul să răspundem în cel mai scurt timp nevoilor dvs.

Siguranța datelor

Siguranța datelor este una din preocupările noastre principale, motiv pentru care avem 3 zone de backup diferite: local, în rețea precum și backup într-o locație fizică secundară pentru abonamentele Activ PRO.

Conectivitate cu principalii furnizori de Internet

Urmarim în permanență să avem o conectivitate cât mai bună cu principalii operatori de Internet din România. În luna noiembrie, 2009, am adăugat o conexiune directă și cu RDS și astfel am ajuns la un total de 3 furnizori majori (RDS, Euroweb, Netvision) + 1 legatură de peering.

Capital și acționariat 100% Românesc

Avem încredere în români și de aceea consideram că este important să dăm un exemplu pozitiv în aceasta direcție. Mai mult, pe cât este posibil încercăm să folosim resurse 100% românești pentru a stimula și încuraja tot ce avem mai bun.

Suntem deschiși și dispuși să învățăm în continuare

Am fost mereu pasionați de proiectele noastre, am căutat să facem tot timpul ceva nou și să îmbunătățim serviciile oferite. Poate că nu am știut să comunicăm prea bine ce se întâmplă în firma noastră, la ce lucrăm sau ce am realizat dar și pentru acest motiv am facut noul site. Vrem să fim mai direcți și mai deschiși.