De ce ROSPOT

Cea mai experimentată echipă de găzduire web din România

Începând cu fondarea firmei, în anul 2000, și fiind prima firmă din România specializată pe servicii de găzduire web, echipa ROSPOT a dat continuu dovadă de profesionalism, dedicare și inspirație în alegerea soluțiilor oferite.

În mediul electronic, unde companiile apar și dispar peste noapte considerăm că una dintre cele mai importante garanții este aceea a longevitatii și bineinteles a păstrării bunului renume.

Stabilitate și evoluție constantă spre nevoile clienților

Pe parcursul anilor am reușit să ofere clienților constanță atât în ceea ce privește calitatea serviciilor cât și prin dedicarea și dorința constantă de îmbunătățire. Promisiunile noastre sunt susținute de acțiunile de-a lungul timpului oferind astfel garanția grijii față de dezvoltarea și pe viitor a clienților noștri.

99.9% uptime garantat

Datorită eforturilor constante de îmbunătățire a serviciilor oferite, în acest moment vă putem garanta o prezență online de minim 99.9% din timp.

Asistență rapidă

Alături de disponibilitatea serviciilor, asistența este în topul prioritățiilor noastre și facem tot posibilul să răspundem în cel mai scurt timp nevoilor dvs.

Capital și acționariat 100% Românesc

Avem încredere în români și de aceea consideram că este important să dăm un exemplu pozitiv în aceasta direcție. Mai mult, pe cât este posibil încercăm să folosim resurse 100% românești pentru a stimula și încuraja tot ce avem mai bun.

Suntem deschiși și dispuși să învățăm în continuare

Am fost mereu pasionați de proiectele noastre, am căutat să facem tot timpul ceva nou și să îmbunătățim serviciile oferite. Poate că nu am știut să comunicăm prea bine ce se întâmplă în firma noastră, la ce lucrăm sau ce am realizat dar și pentru acest motiv am facut noul site. Vrem să fim mai direcți și mai deschiși.