Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ROSPOT SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti cere corectarea sau actualiza acestor informatii in orice moment facand login. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea contractului sau la imposibilitatea de a va contacta.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. ROSPOT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Descrierea serviciilor:

Prin intermediul acestui site se pot contracta servicii de inredistrare domenii internet, gazduire web, găzduire email cât și alte servicii sau produse. Inregistrarea domeniilor este intermediata direct de la registrari top level. Gazduirea web precum si serverele dedicate sunt oferite pe echipamente proprii. Detalii specifice fiecarui tip de serviciu pot fi urmarite in oferta.

In cazul in care se solicita modificarea unui abonament/optiuni pe perioada de oferta promotionala, oferta isi pierde valabilitatea.

Abonatii, au de asemenea la dispozitie un cont ce perimite vizualizarea tuturor serviciilor contractate sau domeniilor inregistrate, proformele si facturile emise precum si situatia platilor precum si lista tuturor tichetelor de asistenta.

Politica împotriva abuzurilor:

Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, am adoptat o politica dura impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme. Dorim sa facem cunoscute aceste conditii pentru a descuraja din start comportamentele anormale.

In acest sens nu permitem folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.

Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel ar fi acestea, este strict interzisa. Ne dorim un Internet mai curat motiv pentru care nu putem accepta asemenea practici.

Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice (procesor, memorie, numar de fisiere, flood, DDoS, etc.).

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor putem suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

Garantie uptime:

Disponibilitatea serviciului se masoara pentru o luna calendaristica, excluzand perioadele de intretinere.

Perioadele de intretinere vor fi programate pe cat posibil în timpul noptii si vor fi anuntate în prealabil.

In conditii normale de operare disponibilitate garantata a serviciului este de 99.9%.

In situatii exceptionale de forta majora cum ar fi razboaie, instabilitate sociala sau politica, calamitati naturale, actiuni ale autoritatilor, intreruperi prelungite ale alimentarii cu energie electrica, indisponibilitatea comunicatiilor din cauze complet externe ce nu pot fi controlate, nu vom putea garanta buna operare a serviciilor noastre.

La solicitarea clientului, in cazul unui uptime mai mic decat cel garantat (99.9%), ne obligam sa creditam contul clientului, procentual din valoarea abonamentului lunar, astfel:

procent returnatuptime
10%intre 99% si 99.9%
25%intre 98% si 99%
50%intre 95% si 98%
75%intre 90% si 95%
100%sub 90%

Litigii:

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor va fi rezolvat pe cale amiabila. In caz de nesolutionare a disputelor pe cale amiabila, partile se pot adresa instantei competente din Timisoara.

Precizari suplimentare:

Preturile afisate nu includ TVA. Facturile in RON se emit la cursul BNR din ziua emiterii.

Pentru detalii puteti consulta contractul, a carui acceptare este o conditie prealabila prestarii oricarui serviciu prezent pe acest site.